Datatag - Effectief anti-diefstalmiddel

Moderne identificatietechnologie

Datatag is ontwikkeld als effectief anti-diefstalmiddel om gestolen eigendommen snel te kunnen traceren. Hiervoor wordt er bij Datatag moderne identificatietechnologie toegepast die speciaal ontwikkeld is zodat het haast onmogelijk is om de identificatiemiddelen te verwijderen of onbruikbaar te maken, waardoor gestolen eigendommen snel geïdentificeerd en geretourneerd kunnen worden.

Sinds 1992 zorgt Datatag voor een aanzienlijke vermindering van diefstal

Datatag-technologie omvat enkele van de meest geavanceerde beveiligingssystemen die speciaal zijn ontwikkeld om criminaliteit te bestrijden en het criminelen moeilijk, zo niet onmogelijk, te maken om eigendommen te stelen. Sinds de invoering in 1992 heeft Datatag tot een aanzienlijke vermindering geleid van het aantal gestolen bezittingen, waaronder motoren, scooters, machines & apparatuur, fietsen, boten enz.

Aanbevolen door veel verzekeraars, instanties, organisaties en overheidsinstellen

Datatag wordt door veel verzekeraars, instanties, organisaties en overheidsinstellen aanbevolen en heeft een unieke veilige database opgebouwd die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Deze wordt onder meer door de Nederlandse politie en haar klanten gebruikt, en wel 24 uur per dag, 7 dagen per week.